Fysiurgisk massage

VELVÆRE/FOREBYGGELSE


Du behøver ikke fejle noget for at modtage massage. Afstressning og øget velvære kan også være et af dine ønsker. Massagen påvirker kroppen til at danne oxytocin, der et ro og hvilehormon, som dannes i hypofysen, så din krop falder til ro.  Under massagen kan du opleve at nervesystemet falder til og du kommer i en tilstand, hvor du befinder dig mellem at være sovende og vågen.
FYSIURGISK MASSAGE


FYSIURGISK MASSAGE er en dybdegående massageform, hvor muskler, sener og bindevævshinder masseres. Massagen tager udgangspunkt i en indledende samtale hvor jeg danner mig et indtryk af hvordan du har det.


Massagen udføres ved brug af forskellige behandlingsteknikker, der udvælges og justeres efter dit behov. Du kan bl.a. få behandlet lænde- og rygsmerter, iskiassmerter, spændingsrelateret hovedpine, tennisarm, golfalbue, hælspore, løberknæ m.m. 

Generelt virker alle former for massage stressreducerende, øger velværet i kroppen  og reducerer muskelspændinger og kan afkorte helingsprocessen efter fx. en sportsskade. Stive og ømme muskler  blødgøres og blodgennemstrømning stimulerers, hvorved kredsløbets evne til at bringe ilt og næringsstoffer til kroppens celler og væv forbedres.

Regelmæssig massage hver 4.-6. uge kan reducerer muskelspændinger og smerter.