MET

Mindful Touch

 - Yoga & Massage

Dobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.

MET


Er en neuromuskulær behandlingsteknik, hvor du  under behandlingen hjælper til med at spænde musklerne, bevæge dig og aktivt bruge din vejrtrækning. Massøren strækker, og du spænder imod i  nogle sekunder, slapper af, hvorefter Massøren strækker yderligere.


Overordnet bevirker MET, at musklen kommer til at slappe af, således at massøren kan komme dybere ned i vævet, og musklen bliver nemmere at behandle. Teknikken bygger på en viden om, hvordan vores sansenerver konstant sender informationer fra muskler og led til centralnervesystemet (via muskel- og senetene), således at vi kan holde balancen, og mærke, hvordan vores kropsdele er placeret i forhold til hinanden, uden at vi behøver at kigge på dem. Denne opfattelse af vores krop og kropsdelenes placering i forhold til hinanden betyder, at vi kan stå, gå og lave forskellige bevægelser i dagligdagen, uden at der sker skader på muskler og led.


Effekten af MET er, at den udspænder muskler og facia/bindevævshinderne omkring musklerne, den genetablerer bevægelighed og regulerer musklernes spændingstilstand. Endelig kan den mobiliserer led, hvis funktion begrænses af spændte muskler.Tilbage
Copyright © All Rights Reserved