MET

MET


Er en neuromuskulær behandlingsteknik, hvor du  under behandlingen hjælper til med at spænde musklerne, bevæge dig og aktivt bruge din vejrtrækning. Massøren strækker, og du spænder imod i  nogle sekunder, slapper af, hvorefter Massøren strækker yderligere.


Overordnet bevirker MET, at musklen kommer til at slappe af, således at massøren kan komme dybere ned i vævet, og musklen bliver nemmere at behandle. Teknikken bygger på en viden om, hvordan vores sansenerver konstant sender informationer fra muskler og led til centralnervesystemet (via muskel- og senetene), således at vi kan holde balancen, og mærke, hvordan vores kropsdele er placeret i forhold til hinanden, uden at vi behøver at kigge på dem. Denne opfattelse af vores krop og kropsdelenes placering i forhold til hinanden betyder, at vi kan stå, gå og lave forskellige bevægelser i dagligdagen, uden at der sker skader på muskler og led.


Effekten af MET er, at den udspænder muskler og facia/bindevævshinderne omkring musklerne, den genetablerer bevægelighed og regulerer musklernes spændingstilstand. Endelig kan den mobiliserer led, hvis funktion begrænses af spændte muskler.Tilbage